stotteforeningenformakjolly

Støtteforeningen for Mak-Jolly skole, Kiryandongo, Uganda

Støtteforeningens formål er at støtte og hjælpe Mak-Jolly skole, Kiryandongo, Uganda. En skole i det nordvestlige Uganda med næsten 450 elever fra børnehave til 7. klasse, som arbejder ud fra et kristent livssyn. Se mere på www.makjolly.com.


Vi ønsker at støtte Mak-Jolly skolen økonomisk via modtagne gaver og donationer, og alle pengene går direkte til skolens bankkonto i Uganda jvnf. § 2.

Det kan være til:Et projekt som vi vil støtte er "mad til lærerne". Skolerne i Uganda er lukket og har været det siden 20 marts 2020. Lærerne har ikke modtaget løn siden da, men har fået hjælpepakker med mad, som er sponseret. Der er stadig et behov for hjælpepakker de kommende måneder.


Alle er velkommen til at blive medlem og kontingentet er på 150 kr. for et år (august-juli). De 150 kr. går til administrationsudgifter her i Danmark, mens alle gaver og donationer 100% sendes til Uganda og bruges til gavn for eleverne.


Indmeldelse kan ske via mail til stotforening@makjolly.com med oplysning om navn. Du vil modtage en bekræftelse pr. mail, så snart din tilmelding og betaling er registreret.


Kontingentet betales via bank reg.nr. 1569    kt.nr.  0001436244      eller via MobilePay:  94743         . Vigtigt! Husk navn i tekstfelt og  skriv STØTFORENING.


Medlemmer vil modtage 3 nyhedsbreve (maj-september-januar) fra Mak-Jolly skole, Kiryandongo, Uganda, pr. år på mail.


Støtteforeningen vil arrangere, og være til stede ved forskellige arrangementer, herunder loppemarkeder og byfest, for at øge interessen for Mak-Jolly skolen.


Skulle du have spørgsmål eller forslag og ideer til arrangementer og aktiviteter, er du altid velkommen til at kontakte os via vores mail stotforening@makjolly.com.


Kristent Center Jyderup støtter også Mak-Jolly skolen. Se hjemmeside https://kristent-center.dk/444824849.


Vedtægter:

Nyheder:


Der afholdes generalforsamling søndag den 3. oktober 2020 kl. 13.30, Solvænget 6, 4450 Jyderup.

Kontakt os:


Støtteforeningen for Mak-Jolly skole, Kiryandongo, Uganda


Adresse: Solvænget 6, 4450 Jyderup, Danmark                               MobilePay:


E-mail: stotforening@makjolly.com                                                www.makjolly.com/stotteforeningenformakjolly.html